Wij bieden ponyopfok aan voor C,D en E pony’s.

Bij ons ligt de nadruk op het welzijn van de opgroeiende pony’s met speciale aandacht voor ieder dier. We zijn meerdere keren per dag bij de pony’s te vinden, hierdoor kennen ze ons goed en wij de pony’s zo ook. Hierdoor is er goed toezicht op de dieren.

In het winterseizoen verblijven de jonge pony’s in een ruime, moderne groepsstallen. De groepshuisvesting stallen zijn licht en goed geventileerd.
Ze beschikken de gehele dag over onbeperkt (eigen gewonnen) ruwvoer. Daarnaast voeren we de jonge pony’s brok naar behoefte en komen ze dagelijks buiten in droge paddocks.

Het zomerseizoen loopt afhankelijk van het weer en voldoende gras vanaf mei t/m oktober. De paarden staan dan 24/7 buiten en krijgen hier vitaminebrok bijgevoerd. Ook als de paarden op de wei staan wordt  er meerdere keren per dag gecontroleerd.

Wij werken samen met een rustige en vakkundige hoefsmid waarmee wij samen de stand van de voeten goed in de gaten zullen houden. Het wormbeleid wordt in overleg met een dierenarts afgestemd en ook worden alle pony’s jaarlijks gevaccineerd. Daarnaast voeren we regelmatig een mestonderzoek uit ter controle.

Tarieven 2020
Winter: €140 per maand
Zomer: €85 per maand
Prijzen zijn exclusief ontwormingen, vaccinaties en de hoefsmid.

Mocht u interesse hebben of wilt u vrijblijvend een kijkje nemen op ons, dan bent u van harte welkom!

© Annie Damhof Photography